Travel & Culture Services

Serving since 1997

☎ +923212424778

🏡 Contact us About Pakistan Tours Hotels Tour Guide Domestic Tours Umrah Intl Tours

Ideeën Pakistan Defensie Tentoonstelling,

Hotels en transferservices voor afgevaardigden

De IDEAS2024 van de 11e International Defense Exhibition and Seminar (IDEAS), wordt dit jaar gehouden in het Karachi Expo Center van 15 tot 18 november 2024.

IDEAS 2024, het strategisch meest belangrijke evenement van de regio, zal opnieuw alle spelers uit de industrie over de hele wereld samenbrengen om de nieuwste technologische innovaties te presenteren. De 4 dagen van de Show zijn exclusief voor vakbezoekers en hoge officiële defensie-afgevaardigden.

DE REGIONALE DEFENSIEMARKT

De meest productieve geopolitieke regio van Azië is een van de grootste markten voor defensieproducten. In een poging om effectief de nieuwe uitdagingen aan te gaan die worden veroorzaakt door de getransformeerde regionale en mondiale veiligheidsdynamiek, wijst Azië, evenals de regeringen van het aangrenzende continent Afrika, aanzienlijke budgetten toe voor moderniserings- en opwaarderingsprogramma's voor hun strijdkrachten.Ideeën Pakistan is een defensietentoonstelling die om de twee jaar wordt gehouden, trekt de tentoonstelling veel buitenlandse en lokale bezoekers en exposanten. Accommodatie in Karachi Tijdens Ideas is erg veel vraag. Wij bieden accommodatie, vervoer en gidsdiensten voor de IDEAS 2024-tentoonstelling. Hieronder vindt u de speciale hoteltarieven voor IDEAS 2024

11e Internationale Defensietentoonstelling & Seminar wordt gehouden in het Karachi Expo-centrum van 15 - 18 november 2024.

Hotelboekingen voor IDEEN 2024

Hotel Name IDEAS 2024 Rates Distance to Expo
Movenpick Hotel 5* Single US$ 413.00 Double US$ 458.00 Per night 14
Pearl continental hotel 5* Single US$ 413.00 Double US$ 458.00 Per night 14
Marriott Hotel 6* Single US$ 465.00 Double US$ 490.00 Per night 14
Avari Hotel Single US$ 390.00 Double US$ 460.00 Per night 13
Regent Plaza Hotel 4* Single US$ 250.00 Double US$ 280.00 Per night 12
Mehran Hotel 3* Single US$ 180.00 Double US$ 200.00 Per night 12
Days Inn Single US$ 180.00 Double US$ 200.00 Per night 5
Ramada Creek 4* Single US$ 250.00 Double US$ 280.00 Per night 16

VoertuigPrijs per voertuig

Vehicle Rate Per vehicle Capacity
Mercedese S Class US$ 150 3
Toyota Land cruiser US$ 160 4
Toyota Corolla Car US$ 45 3
Honda civit US$ 65 3
Toyota Hiace US$ 130 12
Toyota Coaster US$ 180 29

Contact us to book today

Transfer van hotel naar Karachi Expo Center

Vehicle Rate Per vehicle Capacity
Mercedese S Class US$ 500 Per day daily rate 3
Toyota Land cruiser US$ 550 Per day daily rate 4
Toyota Corolla Car US$ 130 Per day daily rate 3
Honda civic US$ 200 Per day daily rate 3
Toyota Hiace US$ 250 Per day daily rate 12
Toyota Coaster US$ 250 Per day daily rate 29

Contact us to book today

Host & Hostesses Service at IDEAS 2024 Booths

US$ 180 per day per host or hostess Including Lunch and transport

Contact us to book today

IDEAS, een tweejaarlijkse defensietentoonstelling, zal opnieuw alle spelers uit de industrie over de hele wereld samenbrengen om de nieuwste technologische innovaties te presenteren.

Het IDEAS-2024-team heet u welkom in het Karachi Expo Center voor het 10e International Defense Exhibition and Seminar (IDEAS) evenement. De IDEAS 2024, het strategisch meest belangrijke evenement van de regio, zal opnieuw alle spelers uit de industrie over de hele wereld samenbrengen om de nieuwste technologische innovaties te presenteren. De 4 dagen van de Show zijn exclusief voor vakbezoekers en hoge officiële defensie-afgevaardigden.

DE REGIONALE DEFENSIEMARKT

De meest volatiele geopolitieke regio van Azië is een van de grootste markten voor defensieproducten. In een poging om de nieuwe uitdaging van de getransformeerde regionale en mondiale veiligheidsdynamiek effectief aan te gaan, trekken zowel Azië als de regeringen van het aangrenzende continent Afrika aanzienlijke budgetten uit voor moderniserings- en opwaarderingsprogramma's voor hun strijdkrachten.

IDEAS brengt internationale fabrikanten en leveranciers van producten en diensten bij elkaar om de mogelijkheden voor samenwerking op het gebied van defensieproductie door middel van joint ventures, outsourcing en samenwerking te verkennen.

De International Defense Exhibition and Seminar "IDEAS" is een absolute show in de defensie-industrie en het beste platform in de regio voor promotie en inkoop van internationale defensiesystemen. De kroniek van de IDEAS-serie is een onderneming van de regering van Pakistan, het ministerie van defensieproductie, die wordt georganiseerd door de defensie-exportpromotieorganisatie "DEPO", met de steun van de Pakistaanse strijdkrachten.

IDEAS is een tweejaarlijkse defensietentoonstelling, gestart in het jaar 2000. In de loop der jaren is het enorm gegroeid in bereik, deelname en internationale aanwezigheid tot een ongeëvenaard niveau. IDEAS toont een breed scala aan verdedigingssystemen, variërend van apparatuur die wordt gebruikt in de derdewereldlanden tot de meest geavanceerde technologie uit het westen en toont technologie van morgen en innovaties in defensie met meer dan 2000 wapensystemen en uitrustingsstukken.

Het evenement biedt een perfect interactief platform voor de strijdkrachten om toegang te krijgen tot de beste producten en technologieën om tegemoet te komen aan hun respectieve def

The changing international security milieu has brought governments and militaries closer together to share their ideas and plans to meet their requirements to maintain regional and global peace.

The fluid geopolitical climate resulting from the rapid changes in the global security situation in recent years has forced many governments to take a fresh look at their national security mechanisms. In a bid to effectively meet the training & simulation, arms ammunition, internal security equipment, land based platforms, army participation in homeland security, military vehicles, aircraft drones UAV new challenges posed by the transformed regional and global security dynamics, many countries have started to make sizable budgetary allocations for modernization and up gradation programmers of their armed forces. At present, structural and technological improvements dominate the planning of most military and law enforcement agencies of the world.

The most volatile geopolitical regions in Asia, have now become the largest markets for defence products. The changing international security milieu has brought governments and militaries closer together to share their ideas and plans to meet their requirements to maintain regional and global peace. To cope with the challenges in an economically affordable manner, outsourcing, joint ventures and technological collaborations play a significant role.

Please contact us to discuss your plans or request for arrangements | List of Delegates in IDEAS 2016

Выставка IDEAS Defense в Пакистане |


Advertisement

Advertise on this site click for advertising rates


Advertise on Pakistan Travel culture
Testimonial:-Excellent Service and beautiful country. Guide was knowledgeable and very efficient. Thank you Delta Collins USA.
Eid in Pakistan
Tours for Pakistanis
Pakistan honeymoon tours
Kaghan Hotels
Pakistan Trekking tours
Pakistan Tours for Chinese
Tours for Tourists from Thailand

Our Other offices

Dubai Travel & Culture Offerring Tours, Desert Safaris and hotels in Dubai

Sri-Lanka Tours Our Colombo office operating tours in Sri Lanka

Qatar Travel & Culture Tours and travel information about Qatar

Malaysia Travel & Culture Tours and hotels in Malaysia

中文网站 Read this website in Chinese

More offices Details about our company and other offices

Our Partner Sites

Exotic Dubai Tours Offers Tours Safaris and hotel reservations in Dubai